Het perfecte BIM-model met Hakron-Terwa BIM-objecten

Naast de technische ondersteuning vanuit onze afdeling engineering biedt Hakron-Terwa professionele gebruikers zoals constructeurs, BIM-engineers en werkvoorbereiders kosteloos de producten aan voor de meeste digitale platforms zoals bijvoorbeeld BIM, CAD en TEKLA.

BIM
BIM AutoCAD Revit Tekla Contact engineering

BIM-bibliotheek

De Hakron-Terwa BIM-bibliotheek omvat veel intelligente families en productgroepen, op LOD 400 detailniveau. De objecten zijn gereed voor geo- en parametrisch design en op aanvraag voor IFC beschikbaar. Enkele voorbeelden van productgroepen die als BIM-objecten beschikbaar zijn: boutankers, Comax-stekkenbakken, doorkoppelsysteem (PSA/TSE), kogelkopankers, Drossbach sparingsbuizen en instortvoorzieningen al schroefhulzen. De BIM-bibliotheek zal steeds verder worden uitgebreid.

Zowel losse BIM-objecten als de complete verzameling is op www.bimobject.com/hakron te downloaden.

AutoCAD

AutoCAD is een tekenprogramma uit 1982 van het Amerikaanse bedrijf Autodesk. De meeste versies worden nog steeds jaarlijks geüpdatet, al wordt er steeds minder mee getekend voor de bouw- en ontwerpwereld i.v.m. 3D varianten die er inmiddels allemaal zijn.

Voor de gebruikers van AutoCAD bieden we ook nog een zeer compleet pakket aan met producten die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Omdat niet álle tekeningen meer up-to-date zijn, sturen we deze toe op aanvraag van het specifieke product. Zo kunnen we de tekening nog  controleren op juistheid, voor deze verzonden wordt. Aarzel niet om deze op te vragen.

Revit

Alle BIM-objecten zijn verrijkt met relevante data en kunnen op maat ingezet worden voor verschillende fases in het bouwproces. De BIM-objecten zijn in Autodesk Revit via “Type Catalog” binnen te halen of als overzichtelijke Revit-verzameling. Ze zijn daarnaast ook direct toegankelijk vanuit Autodesk Revit via Seek of via de Add-on van BIMobject.com.

Tekla

Gebruik je Tekla Structures? Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze verschillende Hakron(Terwa) modellen: diverse producten zijn te vinden op het Tekla Warehouse. Mocht je een product nodig hebben dat er niet bij staat, neem dan contact op met onze afdeling Engineering om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om naar de Tekla Warehouse te gaan en je uel-bestand(en) te downloaden