Nederland

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron-Terwa
Hakron Engineering

Online catalogus

sandwich t-slot tss ankerrail hijslus schroefhuls anker geluid deuvel prefab golfanker ponswapening deuvelstrippen

Catalogus download
Hakron-Terwa prefab-beton oplossingen catalogusprojecten | World Port Center 17

Hakron geeft advies en levert producten aan vele projecten van verschillende omvang en complexiteit. Van een aantal in het oog springende projecten waarbij Hakron betrokken is of is geweest treft u via de onderstaande links een projectbeschrijving aan.

World Port Center

2006-06-22, Cees van Herk

Introductie
Op de Wilhelminapier, op de Kop van Zuid in Rotterdam staat het World Port Center. Het gebouw van 124 meter hoog, ontworpen door de internationaal bekende Britse architect: Sir Norman Foster. Het World Port Center bestaat uit twee aan elkaar gekoppelde torens. De hoge toren heeft maar liefst 32 verdiepingen en de lage maar 21 verdiepingen. Hoofdzakelijk bestaat het Center uit kantoren (bruto 40.700m), maar verder zijn een restaurant en een convenience store aanwezig. Onder het gebouw is een parkeergarage gerealiseerd met maar liefst 500 parkeerplaatsen. Fietsers kunnen gebruik maken van de beveiligde fietsenstalling.

Inzet Hakron
De bouw van het World Port Center vroeg om een perfecte en betrouwbare constructie. Hakron dacht mee aan de beste oplossing voor dit vraagstuk en leverde hiervoor verscheidende passende producten. En van die producten was het KOMO-gecertificeerd konnektiesysteem van Hakron. Een product dat bestemd is om mechanische verbindingen te maken met betonstaal.

Productvoordeel
Het konnektiesysteem van Hakron zorgt door de opgestuikte verbinding dat er geen verlies in de diameter van de wapening komt. Dit betekent dat er ook geen sterkte verlies kan optreden. Het systeem is leverbaar uit voorraad, wat voor onze klanten betekent dat het snel leverbaar is. Doordat het een KOMO gecertificeerd koppelsysteem is, wordt de veiligheid voor 100% gewaarborgd.Eigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Laatste nieuws

Engineering helpt bij keuze Kolomschoenen

Klantervaring Kolomschoenen HT


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek