Nederland

   
Home Nieuws Contact Producten Engineering Downloads Over Hakron-Terwa
Hakron Engineering

Online catalogus

sandwich t-slot tss ankerrail hijslus schroefhuls anker geluid deuvel prefab golfanker ponswapening deuvelstrippen

Catalogus download
Hakron-Terwa prefab-beton oplossingen catalogusprojecten | PSD Beton Sonotube kolombekisting 20

Hakron geeft advies en levert producten aan vele projecten van verschillende omvang en complexiteit. Van een aantal in het oog springende projecten waarbij Hakron betrokken is of is geweest treft u via de onderstaande links een projectbeschrijving aan.

PSD Beton Sonotube kolombekisting

2007-12-12,

Sonotube kolombekisting ook perfect in de prefab-betonindustrie.

De Sonotube kartonnen kolombekisting wordt veelvuldig in de prefab betonindustrie toegepast. Bijvoorbeeld in de fabriek van PSD Beton in Rotterdam. PSD Beton is eind 2006 opgericht door Peter van Deudekom, Tijs Prins en Tom Smit. Bij PSD Beton leverde Hakron-Terwa tientallen Sonotube Premium Light met een lengte van 2270 mm en een diameter van 400 mm.

Sonotube
Peter van Deudekom van PSD Beton licht toe: Betonnen kolommen worden steeds vaker prefab geleverd op de bouwplaats. In de natte bouw is de Sonotube kolombekisting al jarenlang een vertrouwd gezicht. Mede door het prachtige eindresultaat, de eenvoudige verwerking en het arbovriendelijke materiaal. Door de snelle verwerking ook nog eens kostenbesparend. Voor PSD Beton was de keuze voor Sonotube dan ook snel gemaakt.
 
Eenvoudig lossen
De kolommen werden met tien stuks tegelijk gestort met hoog plastische beton. Het lossen van de Premium Light gaat zeer eenvoudig middels een rits. Het eindresultaat is een spiegelglad oppervlak en een tevreden klant."

Compleet pakket
Hakron-Terwa levert bij PSD Beton een compleet pakket. Om alles te benoemen gaat te ver maar denk aan T-slotankers, Demax hijshulzen en Konnektieankers. Een voorbeeld van de totaaloplossing die Hakron-Terwa biedt voor de prefab-betonindustrie.

Contactgegevens PSD Beton:
Oostdijk 29, hal C
3077 CP Rotterdam
Tel: 010-482 43 36
www.psdbeton.nlEigen vervoer vandaag
ma     di     wo     do     vr

Beurs agenda

■ geen beurzen gevonden.


Laatste nieuws

Engineering helpt bij keuze Kolomschoenen

Klantervaring Kolomschoenen HT


Divisies
Hakron - voor beton- en woningbouw
HakronTerwa - prefab-beton oplossingen
Certacon - constructieve ondersteuning
Innofix - montage en afdichtingstechniek