Onze kracht

Wij zijn er van overtuigd dat een breed productassortiment er toe bijdraagt dat je ontzorgd wordt. Je hebt met ons “one stop shopping” principe diverse voordelen: één aanspreekpunt bij Hakron-Terwa, aanlevermomenten door verschillende leveranciers worden gereduceerd en minder facturen die behandeld dienen te worden door uw organisatie. Deze efficiënte manier van werken levert arbeid- en kostenreducering voor jouw bedrijf op.

Kracht van Hakron-Terwa
Kwaliteit Eigen productie Voorraad Dagelijkse bezorging Digitale berichten Digitale facturatie Contact verkoop

Kwaliteit

De kwaliteit van de prefab betonelementen wordt versterkt door de toepassing van onze hoogwaardige producten. Daarom stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. Een goede ingangscontrole versterkt dit beleid. Diverse certificaten en keuringsrapporten onderstrepen veelal deze hoge kwaliteit.

Eigen productie 

Veel van onze producten worden exclusief voor ons geproduceerd. Hierdoor is de kwaliteit, prijs en de levertijd beter beheersbaar. Hakron-Terwa beschikt over het juiste machinepark en de deskundigheid om veel voorkomende bewerkingen voor je uit te voeren, waardoor snelle uitlevering van afgekorte, gebogen of gelaste producten mogelijk is.

Voorraad

Om je snel te kunnen beleveren heeft Hakron-Terwa een ruime voorraad in standaardproducten. De dagelijkse controle op onze voorraad betrouwbaarheid (cycle count) draagt bij aan een optimale leverbetrouwbaarheid. Voor alle op maat gemaakte producten ontvangt je van ons een bevestiging met de juiste levertijd. Komt er een kink in de kabel, dan wordt je hiervan vroegtijdig door onze verkoop op de hoogte gebracht.

Transport - dagelijkse bezorging

Bij Hakron-Terwa worden dagelijks ritten gepland voor onze eigen vrachtwagens met zelflosser. Daarnaast worden er ook dagelijks goederen per bode verzonden. Op werkdagen leveren wij in overleg binnen 24 uur, mits op voorraad, door heel Nederland! Bij extreme spoed regelt Hakron-Terwa tegen een minimale vergoeding een express dienst voor je; deze levert, indien mogelijk, de goederen binnen enkele uren bij je  aan.

In overleg is afhalen bij ons magazijn te Harderwijk ook mogelijk.

Digitale berichten

Met onze geautomatiseerde digitale vooraankondiging van onze leveringen ontvang je op de avond voor levering een digitale ‘pakbon’ (PDF) per e-mail. Hiermee bent je ‘s morgens al op de hoogte over wat er door Hakron-Terwa geleverd gaat worden. Je hebt, als verantwoordelijke, meteen de pakbon ter controle (die je ook in papieren vorm op de goederen aantreft).

Je kunt deze dienst op je e-mailadres door onze verkoop binnendienst laten activeren; het is ook mogelijk dit naar meerdere e-mailadressen te sturen; bijvoorbeeld de administratie.

Digitale facturatie

Hakron-Terwa is deelnemer aan DICO standaard (voorheen Sales Standaard), de standaard voor digitale facturering. Na afstemming met onze boekhouding kun je jouw facturen dus in het juiste XML-formaat aangeleverd krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om je factuur als PDF te ontvangen.