Hakron-Terwa, de kracht van een goede combinatie

Hakron en Terwa zijn al ruim vijfendertig jaar producent en toeleverancier van producten voor betonconstructies in prefab en bouwindustrie.

Ons verhaal Specialiteiten Visie Werkmaatschappijen MVO

Over Hakron-Terwa

De combinatie Hakron-Terwa staat voor ruim 35 jaar ervaring in productie, advisering en verkoop van instortvoorzieningen. Beide bedrijven zijn bekend en actief als toeleverancier voor de prefab betonindustrie. Ieder met zijn eigen kwalitatief hoogwaardig productengamma en bijbehorende disciplines. Door samenvoeging van deze twee productlijnen kunnen wij onder de naam Hakron-Terwa jou een zeer compleet leveringsprogramma bieden met de daaraan gekoppelde noodzakelijke expertise en service.

Hakron-Terwa speelt creatief in op je vragen en bedenken vernieuwende oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Innovatie is dan ook een onderscheidend kenmerk van ons assortiment, waarbij altijd voorop staat: de praktijk dient als uitgangspunt.

In onze samenwerking kan je rekenen op vakkennis en ervaring. Voor adviezen op maat staan onze enthousiaste en goed opgeleide medewerkers voor je klaar. 

Wij onderscheiden ons in:

 • Deskundige, eerlijk advisering;
 • Breed, hoog kwalitatief en ruim voorradig assortiment;
 • Betrouwbare, flexibele en snelle leveringen;
 • Kostenbesparing door digitale facturatie, vooraankondiging levering e.d;
 • Van werkvoorbereiding tot de afwerking: jouw partner.

Onze specialiteiten

Hakron-Terwa assortiment bevat o.a.:

 • Sandwichplaatverankering voor betonelementen
 • Ophangsysteem voor betonnen gevelelementen
 • Bevestigingssystemen voor natuursteen
 • Sparingen en stortonderbrekingen
 • Instortvoorzieningen
 • Deuvelsystemen
 • Koppelankers en stekkenbakken
 • Hijssystemen
 • Dekkings afstandhouders
 • Magneetsystemen
 • Structuurmatten

Visie

Wij zien Hakron-Terwa als een innovatieve onderneming, die producten ten behoeve van de prefab-beton ontwikkelt en verhandelt.

Wij willen het merk Hakron-Terwa, door een hoge kwaliteit, duidelijke prijspolitiek in het hoogwaardige segment, en door milieuvriendelijke en innovatieve producten profileren als een sterk merk.

Werkmaatschappijen

Hakron-Terwa is een divisie van Hakron en onderdeel van de Hakron Groep. Onder de Hakron Groep vallen Hakron Nederland, Hakron België, Certacon, Hakron Services (voorheen Innofix) en sinds kort ook Hakron Houtbouw. Deze bedrijven zijn allemal actief in de beton- en woningbouw. Zo kunnen we jou nog beter van dienst zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op het gebied van maatschappelijk ondernemen zetten we steeds meer stappen. Dit doen we samen met onze andere werkmaatschappijen. Wij spelen een dagelijkse rol in dat van onze medewerkers en daarom zorgen wij voor een prettige en gezonde omgeving. Dit doen we doormiddel van een ruime keuze aan gezonde en verse voeding, maar ook de werkplekken zijn voorzien van alle comfort zoals zit-sta bureaus. Bij voorkeur maken we hierbij gebruik van lokale leveranciers. De goed uitgeruste gym draag bij aan de vitaliteit van alle medewerkers. 

Ook onze transportmiddelen zijn voorzien van de nieuwste technologie. Zoals onze hef- en reachtrucks die elektrisch worden aangedreven. Waar mogelijk maken we gebruik van houtvezelpallets, proberen we zo veel mogelijk papierloos te werken en het dak van het gebouw is voorzien van meer dan duizend (!) zonnepanelen. En natuurlijk ontbreken de diverse laadpalen voor de auto's niet. 

Social

Volg ons op onderstaande social media:

Heb je een vraag over onze producten?

Heb je een vraag over ons? Neem dan contact met ons op via ons e-mailformulier, of bel ons op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur.

Bel ons E-mail ons

Op ons kun je bouwen

Ons team van ervaren technisch adviseurs helpen je met het de beste en meest economische oplossing voor je werk. Zowel in de werkvoorbereiding op kantoor, maar ook met de uitvoering in de fabriekshal. Waar nodig worden de mouwen opgestroopt en de verwerking gedemonstreerd.